Een heerlijke pannenkoek gaat er altijd wel in! Hoe leuk is het om af en toe eens lekker naar een pannenkoeken restaurant te gaan waar je kunt genieten van de meest speciale gebakken pannenkoeken. In Brabant zijn een hele hoop gezellige restaurants te vinden waar het hele gezin kan genieten!

1. De Pannenkoekenbakker, Zeeland (NBr)

De Pannenkoekenbakker Noord Brabant in het plaatsje Zeeland is een gezellig, kindvriendelijk Pannenkoekenhuis, dat meer biedt dan pannenkoeken alleen. De menukaart biedt een verrassende keuze in traditionele en aparte pannenkoeken, zowel in zoete als hartige variaties. Bij De Pannenkoekenbakker kan je ook terecht voor een heerlijke salade, of een voor- of nagerecht. Kan jij kiezen uit de 250 soorten pannenkoeken die er speciaal voor jou gebakken kunnen worden?

Bij mooi weer kunnen jullie gezellig buiten op het terras zitten en van de omgeving genieten, terwijl de kinderen zich uitleven in de speeltuin. En ook als het weer even niet meezit, is de sfeervolle inrichting binnen uitnodigend om even te ontspannen met een drankje, terwijl de kids spelen in de speciaal voor hen ingerichte speelhoek!

2. Pannenkoekenhuis Koeckers, Den Hout

In het Brabantse Den Hout kun je bij Koeckers terecht voor heerlijke pannenkoeken. Wat voor weer het ook is, bij de Koeckers kun je altijd picknicken in het bos. De plafonds zijn bedekt met bladeren en dat zorgt voor een een mysterieus sfeertje in Het Koeckersbos. Of schuif aan voor een pannenkoek in de Heksenkeuken van Eucalyptus! Bij de Koeckers kun je kiezen uit zes verschillende themakamers. En in die mooie kamers smaken de bijzondere pannenkoeken van de Koeckers extra lekker. In het pannenkoekenhuis in Den Hout kun je óók terecht voor kinderfeestjes. Bijvoorbeeld voor een themafeestje, DJ feestje of bakkersfeestje. Ook voor groepsuitjes ben je bij Koeckers aan het juiste adres. Dat wordt
smullen!

3. Dennenlucht, Breda

Pannenkoekenrestaurant Dennenlucht is een unieke plek. Je geniet er van de pannenkoeken en al het andere lekkers uit de keuken. Er is een fijn terras met uitzicht op een toffe speeltuin die van hout is gemaakt. Geweldig voor kinderen maar ook voor volwassenen. Want bij Dennenlucht in Breda kun je niet alleen heerlijk eten, het mooie restaurant ligt in het Mastbos. Op meer dan twintig verschillende fietsroutes kun je terecht komen bij Dennenlucht waar je voor een tussenstop terecht kunt. Na sportief bezig geweest te zijn heb je natuurlijk wel iets lekkers verdiend. Beleef de magie bij Dennenlucht Breda!

4. Pannenkoekenhuis de Ontdekking, Oisterwijk

Bij het Pannenkoekenhuis de Ontdekking in Breda kun je niet alleen in sfeervolle ambiance genieten van een ambachtelijke pannenkoek, er is voor de kids heel veel plezier te beleven! De Ontdekking is een spannend restaurant waar kinderen zich helemaal uit kunnen leven. Bijvoorbeeld op de bovenverdieping waar het ‘rijk van Niels’ ligt. Is het lekker weer, dan is er ook buiten genoeg speelmateriaal in de speeltuin. In de tussentijd kunnen de volwassenen de menukaart bekijken waar keuze is uit meer dan tweehonderd pannenkoeken en daar heb je wel even tijd voor nodig.

De prachtige ligging in de natuurlijke omgeving van Oisterwijk maakt Pannenkoekenhuis De Ontdekking tot een bijzondere buitenplaats. Even bijkomen na een mooie fiets- of wandeltocht en daarna genieten van heerlijke lekkernijen. Het pannenkoekenhuis leent zich ook voor een leuke familiedag of een kinderfeestje. Deze activiteiten zijn geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen!

– Kies hieronder een van de andere gezellige familierestaurants –