UNICEF regio Breda presenteert: De Kinderrechten Speurtocht op Boerderij Wolfslaar

Zet je speurneus op en kom tussen de koeien en geiten speuren! UNICEF regio Breda nodigt alle avontuurlijke kinderen en hun families uit voor een speelse en educatieve Kinderrechten Speurtocht op Boerderij Wolfslaar op zaterdag 17 en zondag 18 juni, van 10:00 tot 17:00 uur.

Een derde van de wereldbevolking bestaat uit kinderen en ongeacht waar ze wonen, hebben ze allemaal dezelfde rechten. Deze rechten, bedoeld om kinderen te beschermen, zijn vastgelegd in het Verdrag voor de Rechten van het Kind. Met de Kinderrechten Speurtocht biedt UNICEF regio Breda kinderen de kans om spelenderwijs kennis te maken met deze rechten.

De speurtocht is geheel gratis en alle deelnemende kinderen maken kans op leuke prijzen. Maar dat is niet alles! Naast de speurtocht is er ook een spel met blikken gooien en komt mascotte Oenny gezellig langs voor een dag vol plezier.

Neem een kijkje in de boerderij, leer over je rechten en beleef een geweldig avontuur met UNICEF bij Boerderij Wolfslaar. We kijken ernaar uit om jullie te zien!