Women United organiseert met Pasen Family First, een event om met je hele familie van te genieten. Met verschillende areas wordt het hele gezin, van jong tot oud, geëntertaind. Het idee achter dit event is een benefiet voor Lymiez, opgericht door de 14e jarige Naïm die al meer dan 10 jaar de ziekte van Lyme heeft. De ziekte heeft nog weinig bekendheid en daar wil Women United verandering in brengen.

Het programma varieert van comedians als Najib Amhali en De Borrelnootjez, influencers als Jill Schirnhofer (bekend van haar boeken en ‘Knutselen met Jill’ op NPO3) en ‘Tommie in de zorg’, maar ook the Voice of Holland-zangeres Chahra-z en Fo music. Behalve deze optredens zijn er ook fantastische modeshows van kinderkleding tot modest fashion te zien. Om het compleet te maken is er zelfs een bruidsshow! Voor de allerkleinsten is er een prinsessenact on stage met de mooiste sprookjesfiguren.

Shopping Area

Waan je een weg tussen de leukste standhouders in de Shoppingarea met van alles op het gebied van kleding, educatie, lifestyle, gezondheid, gadgets, verzorging, beauty, kinderen en baby’s. Op het mega grote Activiteitenplein kun je met het hele gezin aan de slag met sport en spel. Wanneer je even uit wilt rusten van alle actie vind je hier gezellige hoekjes om jezelf te verwennen met zoetigheid en heerlijke koffie, thee of misschien wel een lekkere warme chocolademelk.

Mancave

Voor de mannen is er een Mancave gecreëerd met luxe auto’s, racesimulatoren, Nintendo retro games, echte mannenspellen, gezellig samenkomen en een potje kaarten, maar ook een barbershop waar jij je kunt laten opscheren, je baard laten trimmen en verzorgen. Deze area is enkel toegankelijk vanaf 16+. Voor de dames is er een Beauty & Health-area waar je je kunt laten inspireren en informeren over alles wat je maar wil weten over jouw gezondheid, huid, haar en nagels. Maak kennis met beauty-influencers zoals Delia Skin Master, Queen Tarzi en Makeup Ozface.

Foodplein

Last but not least is er het Wereldse Horeca Foodplein. Hier haal je heerlijkheden van de beste horecastands en staan er Foodtrucks. Smullen van delicatessen uit alle hoeken van de wereld doe je hier!

Meer info

Kaarten zijn te koop via www.women-united.nl en kosten €5 euro (kids van 2-12 jaar), €12 euro (volwassenen). Aan de deur zijn de kaarten voor kinderen €2,50 en voor volwassenen € 3 euro duurder. Ook is het mogelijk om een VIP-kaart te kopen. Voor €49,95 krijg je een compleet diner van 5 gangen en toegang tot een eigen area.

Family First vindt plaats op 21 april bij Optisport Kunstijsbaan Breda aan de Terheijdensweg in Breda.

Laat een Reactie achter