Het gratis toegankelijke popfestival Breda Barst trapt op vrijdag 17 mei het festivalseizoen af met de Breda Barst Kick-Off in café Bel Air. Op het podium strijden deze avond vijf talentvolle bands om een podiumplek op Breda Barst.

Bands die kans willen maken op een podiumplek kunnen zich vanaf nu opgeven door een livevideo te sturen naar voorrondes@bredabarst.nl. Alleen lokale bands met eigen repertoire worden geselecteerd. Aanmelden kan tot en met zondag 14 april.

Wedstrijd

Vanaf woensdag 17 april kan er via een poll op Facebook gestemd worden op tien bands die de organisatie uit alle aanmeldingen selecteert. De band met de meeste stemmen speelt tijdens de Breda Barst Kick-Off in Bel Air en maakt daarmee dus tevens kans om te spelen in het Valkenberg park. Daarnaast worden er, in samenwerking met Pop Organisatie Breda (POB), nog vier bands geselecteerd voor de Kick-Off.

Kick-Off

Op vrijdag 17 mei op het podium van Bel Air strijden de vijf lokale bands voor een driekoppige jury en een kritisch publiek met stemrecht. De Breda Barst Kick-Off start om 19.00 uur en de toegang is uiteraard gratis. Het aanwezig publiek heeft de kans om te stemmen op zijn of haar favoriete lokale band.

Breda Barst

Het gratis toegankelijke Popfestival Breda Barst vindt dit jaar op 14 en 15 september plaats. Breda Barst staat garant voor twee dagen vol pop, rock, metal, punk, elektro, hiphop en dance in het Bredase stadspark Valkenberg en biedt een mooie mix van regionaal en lokaal talent en gevestigde artiesten. Op Breda Barst vind je ook theater, een gevarieerd aanbod van lekker eten, een gezellige markt en toffe activiteiten voor kinderen.

Laat een Reactie achter