Breda Actief en organisator van “King of the Court”, SportWorks, bundelen hun  krachten om een onvergetelijke Beachweek te organiseren in Breda. Het evenement, dat plaatsvindt op  het Kasteelplein, biedt een scala aan sporten voor deelnemers van alle niveaus, waaronder beachhockey,  beachtennis en beachvolleybal. 

Op woensdag 10 mei, van 09:30 uur tot 11:30 uur, krijgen 60-plussers de kans om te genieten van het strand en  deel te nemen aan verschillende activiteiten.  

“We zijn verheugd om dit jaar tijdens de Beachweek speciaal voor de 60-plussers een ochtend te organiseren  waar zij kunnen deelnemen aan verschillende sporten en elkaar kunnen ontmoeten”, aldus Joan Kuipers,  projectleider bij Breda Actief. “Het is een geweldige kans om te genieten van de buitenlucht en te profiteren  van de vele gezondheidsvoordelen die sporten biedt.” 

Deelnemers wordt gevraagd om zich van tevoren aan te melden via https://breda-actief.nl/beach-60/ 

Maar het gaat niet alleen om de sport. Het evenement biedt ook een kans voor de 60-plussers om samen te  komen, nieuwe vrienden te maken en deel uit te maken van een groter geheel. Of u nu al deelnemer bent aan  de 60+ wijksport of gewoon op zoek bent naar een nieuwe vorm van bewegen, dit evenement is de perfecte  manier om kennis te maken met een beweegactiviteit van Breda Actief. Dus waar wacht u nog op? Meld u  vandaag nog aan en maak deel uit van dit geweldige evenement! 

Aanmelden kan via deze link: https://breda-actief.nl/beach-60/ 

Dit evenement is onderdeel van de bredere Beachweek die verschillende activiteiten en sporten biedt voor  verschillende doelgroepen, waaronder kinderen en jongeren. Op woensdagmiddag organiseert Breda Actief  speciale beach sport- en spelactiviteiten voor kinderen van 7 t/m 15 jaar.