Bohemian Rhapsody, de verpletterende ode aan Queen, hun muziek en hun uitzonderlijke zanger Freddie Mercury, heeft inmiddels de twee miljoenste bezoeker naar de Nederlandse bioscoop getrokken. Reden voor Kinepolis om de film in het zonnetje te zetten met een speciale Sing-Along vertoning!

Om de twee miljoen bezoekers van Bohemian Rhapsody te vieren, vertoont Kinepolis op woensdag 13 maart 2019 een speciale Sing-Along-voorstelling van de film: zing alle Queen-klassiekers mee met de hele zaal. De kaartverkoop voor de Sing-Along is inmiddels gestart via kinepolis.nl.

Met stip op 3

Met twee miljoen bezoekers sinds de release op 1 november 2018 heeft Bohemian Rhapsody een ongekend aantal bezoekers weten te bereiken. De film stijgt qua opbrengst naar plaats drie in de Nederlandse box office Top 5 aller tijden, en zit de nummer twee ‘Spectre’ uit 2015 op de hielen. Ook Kinepolis heeft al zoveel enthousiaste liefhebbers mogen verwelkomen bij Bohemian Rhapsody, dat de bioscoopexploitant haar bezoekers nu graag verblijdt met de Sing-Along vertoning van de film.

Filmprijzen

Bohemian Rhapsody is genomineerd voor vijf Oscars®: Beste Film, Beste Acteur (Rami Malek), Beste Montage, Beste Geluid en Beste Geluidseffecten. De film won eerder twee Golden Globes®: Beste Film (Drama) en Beste Acteur (Drama) – Rami Malek.

Praktische info Sing-Along Bohemian Rhapsody

Woensdag 13 maart
Start film: 20.30 uur
Speelduur: 135 minuten
Tickets: € 8,50

Bekijk hier de trailer van Bohemian Rhapsody.

Laat een Reactie achter