Bioscoop Kinepolis Breda, Oss en Den Bosch bezorgt klassieke muziekliefhebbers op 11 en 13 januari een schitterend begin van het nieuwe jaar met de vertoning van het Nieuwjaarsconcert van André Rieu.

Op 13 januari brengt het Brabants Operettekoor de bioscoopbezoekers zelfs live in de Wals-stemming. Zo kun je optimaal genieten van de exclusieve vertoning van het concert, dat werd opgenomen in de wereldberoemde Town Hall in Sydney. 

Eerste rang!

Laat je op 11 en 13 januari betoveren door Maestro André Rieu en Johann Strauss Orkest, zijn wereldklasse sopranen en The Platin Tenors in een Nieuwjaarsconcert vol operettemuziek, dans en verrassingen! Ervaar dit spectaculaire muzikale evenement op het witte doek en geniet vanuit je heerlijke stoel met extra beenruimte van de muziek, interviews met André en zijn speciale gasten én backstage-toegang in het beste beeld en geluid dat je van Kinepolis Breda gewend bent.

Operettekoor in de bioscoop

Op zondagmiddag 13 januari zal het Brabants Operettekoor de bioscoopbezoekers een halfuur voor aanvang van de vertoning van het Nieuwjaarsconcert in de Weense danssfeer brengen met live gezongen koorwerken van o.a. Johann Strauss, Carl Millöcker, Emmerich Kálmán, Robert Stolz en Carl Zeller. Deze stralende middag mag je niet missen! Bestel nu je tickets op kinepolis.nl.

Wanneer

11 en 13 januari 2019 (vertoning Nieuwjaarsconcert)
13 januari 2019 (Live optreden Brabants Operettekoor)

Aanvangstijd(en)

11 januari: 19:00 uur
13 januari: 12:45 uur en 14:30 uur (start concert André Rieu om 13:15 uur en 15:00 uur)

Speelduur

110 minuten (excl. half uur inloop met live optreden op 13 januari)

Ticketprijs

€ 13,50 (excl. evt. toeslagen)

Laat een Reactie achter