Ben jij nog op zoek naar een leuke activiteit die de samenwerking binnen het team een boost geeft? Want goede samenwerking ontstaat niet alleen op de werkvloer maar ook tijdens een teambuilding activiteit. Wij vertellen je over de leukste locaties in Brabant om samen de kracht van teamwork verder te vergroten!

Een actief personeelsuitje

Naast de lol, is een van de vele voordelen van een teamuitje dat jullie beter communiceren en samenwerken. Gaan jullie voor een actief uitje, waarbij iedereen fanatiek mee moet doen? Dan is de kans groot dat jullie, eenmaal terug op de werkvloer, er nog steeds plezier van hebben! Teamwork is essentieel en er zijn en hele hoop leuke, actieve activiteiten om daaraan te werken.
1. Bubbelvoetbal. Botsend en stuiterend in een grote opblaasbol op je doel af. Bubbelvoetbal is niet alleen heel leuk om te doen, het is ook een spektakel om naar te kijken.
2. Een spannend potje Lasergame staat garant voor een dag vol beleving en actie. In Brabant vind je de meeste toffe locaties om met het team te lasergamen. ‘Monster Events’ biedt zelfs de mogelijkheid om jullie kantoor om te bouwen tot een super spannende lasergame area. Dat doen ze door heen Nederland, mits jullie kantoorruimte binnen of buiten groot genoeg is voor een potje lasergamen. Kijk voor meer informatie op de website van Monster Events.
3. Escape room. Zo snel mogelijk puzzels en lastige raadsels oplossen om uit de kamer te ontsnappen. Bij een Escape room is samenwerken the key. Geen betere combinatie om dat samen met je collega’s te doen!
4. E-chopper toertocht. Bij de Stapperij, gelegen in het binnen van Brabant kan je de stoere, elektrische choppers huren. Er wordt een mooie route uitgestippeld die je langs de mooie Brabantse landschappen en bezienswaardigheden brengt.
5. Solex rijden. In Noord-Brabant zijn er 22 Solex-verhuurbedrijven te vinden, dus er zit er altijd wel eentje in de buurt. Super leuk om dit te doen door de Brabantse omgeving die veel schoonheid biedt. Lekker rondtoeren op een nostalgische solex!

Wat rustiger aan…

Doen jullie het als team liever wat rustiger aan? Geen probleem, Brabant biedt heel veel leuke mogelijkheden om er met het bedrijf even tussen uit te gaan. Ook op deze manier werken jullie aan de teambuilding binnen jullie bedrijf en zorgen jullie er samen voor dat jullie er sterker voor staan!

1. Private dining. Gezellig met het team een hapje eten is wat meer persoonlijke aandacht voor elkaar. Op deze manier tijd met elkaar doorbrengen zorgt ervoor dat jullie als team hechter kunnen worden. En het is ook nog eens heel erg gezellig. Huur een ruimte af waar jullie kunnen dineren of wat drankjes kunnen doen. Bijvoorbeeld bij Paviljoen Het Houtse Meer in den Hout of wat luxer bij Restaurant By Pascal in Oosterhout.
2. PubQuiz. Zorgt voor véél gezelligheid en hilariteit met collega’s. Meezingen, doe-opdrachten, spellen, tv-fragmenten en muziek; het komt bij de PubQuiz allemaal voorbij. Onder het genot van een hapje en een drankje zorgt de strijd tussen de samengestelde teams gegarandeerd voor een leuke tijd met elkaar! Niet alleen handig maar ook nog leuker is het om een echte quizmaster in te huren. De grootte van de groep maakt niet uit; het kan altijd en overal en zorgt direct voor veel sfeer, teambuilding en vermaak!